Wat kan je verwachten op het mucotreffen?

6 maart 2016

De start en aankomst plaats is op de site van Isorex bvba in Gavere 9890 stationsstraat 190, sinds 2014 één van de hoofdsponsors van ons treffen. Op dit terrein kan je als motard je geliefde stalen ros veilig en in het zicht parkeren. Tevens staan er mensen van de organisatie op de parking om dit alles in goede banen te leiden.

De inschrijvingen gebeuren binnen in een grote loods, waar ook een kantine en zitplaatsen voorzien zijn. Mocht het iets minder goed weer zijn, is er ook verwarming voorzien.

Ook het uploaden van de gps route gebeurt hier binnen of je kan gewoon de volledig gepeilde route volgen. Bij het binnen rijden en verlaten van het terrein staan er gemachtigde opzichters ter begeleiding. Verder zal er op de site ook de mogelijkheid zijn om de honger en dorst te stillen.

Bij mooi weer, en dat moet zo zijn, is er buiten een ruime plaats om na te genieten, met aangepaste muziek natuurlijk …

Voor de dames… geen plastieken wc hokjes maar echte sanitaire voorziening… (voor de heren ook natuurlijk) 

De rit zelf is ongeveer 160km, voorzien van de nodige stopplaatsen en benzinestations. Vanuit de start- en aankomstplaats is er een depannage-dienst  voorzien die de eventuele gestrande motard en motor natuurlijk terugbrengt naar de site. Op uw inschrijvingsformulier staan hiervoor de contactgegevens. Aan  het inschrijvingsformulier  hangen ook twee consumptiebonnen per piloot en of duo.

Net zoals de voorbije edities hopen we jullie massaal te mogen verwelkomen.

Tot op paasmaandag.

Het Bikers4muco team